Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Olaplex No. 3 Hair Perfector 250 Ml

Ürün Barkod : 5003009324

2950 ₺

Olaplex No. 3 Hair Perfector 250 Ml

Ürün Barkod : 5003009324

2950 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Water (Aqua/Eau), Bıs-Amınopropyl Dıglycol Dımaleate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behentrımonıum Methosulfate, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycerın, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Stearamıdopropyl Dımethylamıne , Quaternıum-91, Sodıum Benzoate, Cetrımonıum Methosulfate, Cetrımonıum Chlorıde, Fragrance (Parfum), Tetrasodıum Edta, Polyquaternıum-37, Benzyl Benzoate, Etıdronıc Acıd, Ascorbıc Acıd, Phytantrıol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensıs Leaf Juıce, Panthenol, Sımmondsıa Chınensıs (Jojoba) Seed Oıl, Cıtrıc Acıd, Potassıum Sorbate.
Ürün Açıklaması :No. 3, Olaplex protokolünün üçüncü adımıdır. Amacı, iki kimyasal işlem arasındaki saç bağlarının yeniden kurulmasına yardımcı olmaktır. Bu ürün şampuanlamadan önce uygulanmalıdır ve haftada bir defadan fazla kullanılabilir.Hasarlı saçları güçlendirmek için iki kimyasal işlem arasında veya ön işlem olarak kimyasal işlemden önceki gün haftada bir kez kullanın.Nasıl kullanılır?- Yıkanmamış saçlara kökten uca yoğun miktarda ürün uygulayın. - Ürünü tarak yardımıyla dağıtın ve 10 dakika bekletin. Yıpranmış saçlarda uygulamayı durulamadan tekrarlayın. - Durulayın ve şampuan ve ardından uygun ürünle tedaviye devam edin.
Mililitre Bilgisi :250 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Menşei :ABD
Model Kodu :20140659
Yaş Aralığı :25+
Ürün Kodu: 5003009324
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.