Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar El Ve Dudak Onarıcı Bakım Kiti

Ürün Barkod : 5002964625

745 ₺

Polaar El Ve Dudak Onarıcı Bakım Kiti

Ürün Barkod : 5002964625

745 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar Kit Specific Hands & Lips Kit, eller ve dudaklar için nemlendirici ve besleyici el kremi ve dudak balmından oluşur. Tüm cilt tipleri için idealdir. Sette: Lapland Hand Cream 25ML (Nemlendirici ve besleyici el kremi) ve Lapland Lip Balm 10ML (Nemlendirici ve besleyici dudak balmı) bulunur. Ürünler Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalıdır. Ürünlerin detayları aşağıda yer alıyor. Lapland Hand Cream 25ML (Nemlendirici ve besleyici el kremi) %97’si doğal içeriklerden oluşan, elleri hassas ve koruyucu bir tabakayla saran krem. Ultra yumuşak, ince ve kremsi dokusu, yağlı bir film bırakmadan anında emilir. Besleyici ve koruyucu shea yağı içerir. Tırnak etlerini besler. - Temiz, kuru ellere ihtiyaç duyduğunuzda, parmak uçlarınızla avuç içi içine doğru masaj yaparak uygulayın. - Tırnak etlerini yumuşatmak için uygulanabilir. Lapland Lip Balm 10ML (Nemlendirici ve besleyici dudak balmı) %98’i doğal içeriklerden oluşan dudak balmıdır. İlk uygulamadan itibaren dudakları nemlendirir ve besler. Soğuk / sıcak havanın yıprattığı dudakları onarır. Yapışkan olmayan yapısı renksizdir. İçeriğindeki shea yağı dudakları besler ve korur; ayçiçeği, jojoba ve kayısı yağı dudakları yumuşatır; balmumu dudakları besler; kalendula yağı ise yatıştırır. A, C ve E vitaminleri açısından da çok zengindir. Antioksidan, koruyucu ve besleyici özellik sağlar. - Günün herhangi bir saatinde, tercihen dışarı çıkmadan önce kullanın. - Gerektiği kadar sık tekrarlayabilirsiniz. - Yoğun onarıcı etki için akşam yatmadan önce dudaklarınıza kalın bir tabaka olarak uygulayabilirsiniz.
Model Kodu :P39991633
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964625
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.