Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Yoğun Nemlendirici Maske

Ürün Barkod : 5002964582

1350 ₺

Polaar Yoğun Nemlendirici Maske

Ürün Barkod : 5002964582

1350 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar IceSource Super Hydrating Mask, %95’i doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendirici maskedir. İçeriğindeki nemlendirici aktif maddeler ile cilde yoğun bir şekilde nüfuz eder ve cilde yumuşaklığını, canlılığını ve güzelliğini geri verir. İçeriğinde buzul suyu, hyalüronik asit, Antartika yosunu bulunur. Maske anında etki eder, cilde hemen tazelik hissi verir. Cildi neme doyurur. Çok kuru, kuru ve hassas ciltler için uygundur. Ayrıca nemsiz, susuz kalmış tüm cilt tipleri kullanabilir. Çok yönlü bir üründür; isterseniz maskeyi gece boyu ciltte gece kremi gibi bırakabilir ya da 10 dakikalık bir maske uygulaması yapabilirsiniz. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği :aqua (water), propanediol, C15-19 alkane, sodium polyacrylate, pentylene glycol, water, capryloyl glycine, panthenol, tromethamine, glycerin, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hyaluronate, undecylenoyl glycine, butylene glycol, ethylhexylglycerin, sodium phytate, sorbitol, lecithin, parfum (fragrance), caprylyl glycol, xanthan gum, plankton extract, disodium phosphate, sodium phosphate, saccharide isomerate, glyceryl caprylate, tetrasodium glutamate diacetate, sodium benzoate, limonene, citric acid, potassium sorbate, CI 19140 (yellow 5), CI 42090 (blue 1).
Kullanım Şekli :Mükemmel temizlenmiş cilde kalın bir tabaka uygulayın. 10 dakika bekletin. Gerekirse durulayın. - Daha yoğun bir nemlendirme için maskeyi gece boyunca cildinizde bırakabilirsiniz.
Model Kodu :P20501584
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964582
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.