Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Tom Ford Beau De Jour Edp 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002556903

3170 ₺

Tom Ford Beau De Jour Edp 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002556903

3170 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :“ Klasik. Keskin. Kendinden Emin.’’ BEAU DE JOUR her detayı düşünen kusursuz centilmen erkekleri temsil eder. Centilmenler, dış dünyaya en iyi yönlerini yansıtsa da aslında derinlerinde sakladıkları gizli dünyalarında keşfedilmeyi bekleyen farklı özellikler barındırırlar.” – TOM FORD. TOM FORD SIGNATURE COLLECTION için yaratılan, BEAU DE JOUR tazeleyici, yenileyici ve aromatik yapısıyla lavantanın enerjik dokusunu harmanlıyor. İtalya ile Fransa sınırındaki tarlalardan gelen lavantanın ferah başlangıcı Beau de Jour parfümüne ferah ve tutkulu bir doku sağlamaktadır. Havalı ve tazeliyici üst nota ile lavantanın enerji verici karışımını hissedebilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Parfüm Notası :Kalp notalarında Afrika’dan gelen biberiye içeriği ile bitkisel bir etki yakalamış olan Beau de Jour içeriğindeki yeşil sardunya ile ferahlatıcı bir etki yaratır. Aynı zamanda meşe yosunu ile fesleğen arasındaki kontrastı sizlere yansıtır. Paçuli ve amber, odunsu ve tensel yapısı ile misk gibi sıcak bir baz oluşturur ve Beau de Jour’un ferahlatıcı dokusuna maskülenliği de katarak kokuyu tamamlar.
Ürün Kodu: 5002556903
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.