Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Azzaro Sport 100 Ml Edt Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5002714362


1710 ₺

Azzaro Sport 100 Ml Edt Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5002714362


1710 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Daha fazla harekete hazır mısın? Azzaro Sport ile kendini daha da güçlü, daha enerjik ve daha çevik hisset. Maskülen, net ve sportif bir şişe tasarımına sahip transparan cam şişesi ile Azzaro Sport içerisindeki mavi renkteki o taze ve canlı parfümü adeta öne çıkarmak istiyor gibi. Bu duru cam şişedeki kırmızı çizgiler ise Azzaro Sporta atıfta bulunarak bu taze parfüme modern ve sportif bir hava katıyor. Aromatik lavanta ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen adaçayı Azzaro Sporta tazelik ve güç katarken, sandal ağacının sıcak titreşimleri Tonka fasülyesinin şehvetli notalarında eriyerek adeta bu modern maskülen parfümün tüm beklentileri fazlasıyla karşıladığını kanıtlar. Fougere aromatik citrus koku ailesinden çok güçlü ve bir o kadar da taze bir parfüm olan Azzaro Sport, eşsiz bir koku deneyimi sunuyor. Azzaro Sport adeta bir doz enerji olarak tasarlandı; duyularına kulak veren, kendine güvenen sportif erkekler için!
Yaş Aralığı :25+
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Menşei :Fransa
Kullanım Şekli :Nabız noktalarına uygulayın: El bilekleri, dirsek içi ve boyun.
Parfüm Notası :FUJER AROMATİK CITRUS
Ürün Kodu: 5002714362
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.