Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bobbi Brown Mını Slww Foundatıon - Beıge Fondöten

Ürün Barkod : 5002905657


950 ₺

Bobbi Brown Mını Slww Foundatıon - Beıge Fondöten

Ürün Barkod : 5002905657


950 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cildinizi mat görünüme kavuştururken doğal görünümü de koruyan ve daha fazlasını sağlayan bu formülle tanışın. Doğal görünümlü maksimum kapatıcılık sağlayan bu formül hissettirdiği kadar iyi görünmenizi sağlamak için tasarlanmıştır. 16 saat dayanıklı ve gün boyu kalıcılık sağlarken aynı zamanda rahat, nefes alabilen, hafif bir yapıya sahiptir. Makyaj sanatçılarımız tarafından geliştirildi, gerçek kadınlarla mükemmelleştirildi. 7.000den fazla cilt tonu üzerinde yapılan araştırmayla geliştirilen tüm cilt alt tonlarıyla uyumlu tonlarımız, cilt sanatını gerçek bir cilt görünümü yaratan bu fondötenle mükemmelleştirir. UZUN ÖMÜRLÜ, HAYAT BOYU KORUMA SAĞLAYAN FORMÜL • 16 saat boyunca çizgilere dolmadan ortadan yoğuna kapatıcılık sağlar. • Tere dayanıklıdır. • Akneojenik değildir. ÇOK BOYUTLU MAT YÜZEY • Sahip olduğu gerçek cilt tonlu pigmentler, cildin doğal hatlarını ve boyutunu geliştirmek için ışığı yansıtır. • Nemlendirici formülü; kızarıklığı, renk eşitsizliklerini ve gözenekleri anında gizler. KONFORLU İKİNCİ CİLT HİSSİ • İçerisine enjekte edilmiş nemlendiriciler, gözenekleri gözle görülür şekilde küçültür ve cilt bariyerini güçlendirir. • Doğal mineral tozlar, fazla yağı ve parlamayı kontrol altında tutmaya yardımcı olur. • Nem bağlayıcı Gliserin, ferahlatan bir etkiyle cilde ihtiyacı olan nemin sağlanmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli :En iyi sonucu elde etmek için Bobbi Brown Foundation Brush (ayrı satılır) veya Full Coverage Face Brush (ayrı satılır) ile uygulayın. Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15i yüzünüzün merkezinden dışarı doğru dairesel hareketlerle uygulayın.
Renk :BEIGE
Ürün Kodu: 5002905657
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.