Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Calvin Klein Man Edt Parfüm 100 Ml

Ürün Barkod : 5000003822


2393 ₺

Calvin Klein Man Edt Parfüm 100 Ml

Ürün Barkod : 5000003822


2393 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Fark edilir ve maskülen kokusuyla bu yeni parfüm; ferahlığın, egzotik baharatların ve zengin odunsuların harmanından oluşan baharatlı odunsu bir koku...Calvin Kleinasdf856in benzersiz minimalizmi ve seksi tarzı, modern erkeğin ruhunu yakalayan imza niteliğindeki klasik ve sofistike bir kokuda hayat buluyor. Mükemmel erkeğin yeni ama aynı zamanda klasik bir yorumu. Üst notalarında biberiye, mandalina, bergamut, menekşe yaprağı; orta notalarında hindistan cevizi, defne, bahçe nanesi ve tütsü ile kendisini hissettiriyor...Dip notalarında ise ise selvi, gayak ağacı, sandal ağacı ile son buluyor...
Kullanım Şekli :Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Parfüm Notası :Tepe Nota: Biberiye Kalp Nota: Hindistan Cevizi Dip Nota: Selvi & Sandal Ağacı
Ürün Kodu: 5000003822
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.