Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CK Eternity Man Intense Edp 100 Ml Erkek Parfümü

Ürün Barkod : 5002966913


3952 ₺

CK Eternity Man Intense Edp 100 Ml Erkek Parfümü

Ürün Barkod : 5002966913


3952 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Etkileyici, Güçlü, Tutkulu Zamansız bir aşk hikayesini anlatan ikonik Eternity koleksiyonu yeniden yorumlanıyor. Eternity Intense; sıcak bir meltemin hissedildiği kumsalda, gün batımı eşliğinde yaşanan anlardan ve romantizmden ilham alıyor. Bağımlılık yapan, lüks ve erkeksi kokusu ile parfum; gurme ve sıcak notalardan oluşuyor. Koku açılışında organik lavantadan gelen tazelik, rom ekstresi, kalbe cesur ve ateşli bir dokunuş katarken, vanilya ise tabana sıcaklık hissiyatı katıyor.
Model Kodu :200491210-40703
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Parfüm Notası :Koku Ailesi: Fougère Gurme Tepe Nota: Organik Lavanta Kalp Nota: Rom Ekstresi Dip Nota: Vanilya Özü
Ürün Kodu: 5002966913
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.