Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Blackhead Solutions Isı Teknolojili Siyah Nokta Temizleyici 20 Ml

Ürün Barkod : 5000424371


1375 ₺

Clinique Blackhead Solutions Isı Teknolojili Siyah Nokta Temizleyici 20 Ml

Ürün Barkod : 5000424371


1375 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Tıkalı gözenekleri ve cilt yüzeyindeki fazla kir, yağ ve ölü hücrelerden kaynaklanan siyah noktaları hedefleyen anında etkili bakım. Su ile karıştırıldığında, formülü ısınma hissi yaratır ve aplikatör ile kullanıldığında, cildi siyah noktalardan arındıran bir silgi gibi çalışır. Cildin yapısını iyileştirerek pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Isı teknolojili siyah nokta temizleyici, kendiliğinden ısınan formülü ve aplikatorü sayesinde gözeneklerde biriken fazla kir, yağ ve ölü hücreleri temizleyerek, cildi siyah noktalardan arındırır.
Ürün Çeşidi :Jel Temizleyici
Kullanım Şekli :Temiz ve kuru cildinize, haftada 3 kez uygulayabilirsiniz. Ürünü siyah noktanın bulunduğu alana ince bir tabaka halinde sürünüz. İlgili alanda ısı sağlamak için 15-30 saniye boyunca aplikatör ile masaj yapın ve durulayın. Göz çevresine temastan kaçınınız.
Mililitre Bilgisi :20 ml
Ürün Kodu: 5000424371
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.