Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CLINIQUE Clinique, All About Eyes - Göz Çevresi Bakım Kremi

Ürün Barkod : 5000001154


2700 ₺

CLINIQUE Clinique, All About Eyes - Göz Çevresi Bakım Kremi

Ürün Barkod : 5000001154


2700 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Şeftali rengindeki bu nemlendirici krem/jel, gözaltı morlukları, ince çizgileri ve şişlikleri azaltır, göz çevresindeki cildi dirileştirir. İçerdiği kafein ve B6 vitamini sayesinde cildinizdeki nem değişimini 8-12 hafta gibi kısa bir sürede hissedebilir
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Parmak uçlarıyla temiz cildinize yayın. Göz kapağı da dahil olmak üzere göz bölgesine tamamen emilinceye kadar hafifçe vurarak yedirin.En etkin sonuç için sabah ve akşam uygulayın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000001154
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.