Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique For Men Nemlendirici Losyon 100Ml/3.4FLOZ

Ürün Barkod : 5000050579


1750 ₺

Clinique For Men Nemlendirici Losyon 100Ml/3.4FLOZ

Ürün Barkod : 5000050579


1750 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cilt yüzeyini derinlemesine arındırarak daha pürüzsüz ve temiz bir cildin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Nemlendiricinin daha derine işlemesini sağlar. Daha rahat bir tıraş için cildi hazırlar.
Ürün İçeriği :Gliserin ve Sodyum Hiyalüronat ile tüm gün cildin nem seviyesini artırmaya yardımcı olur. Doğal Nemlendirme Faktörü cildin doğal yağ ve nem dengesini korur. - Ayçiçeği özü, Arpa ve Salatalık Özü ile cildi güçlenmesini destekler. Böylece cilt daha iyi nemlenir - Hafif yapılı, yağsız formül kalıntı bırakmadan kolayca emilime katkıda bulunur
Mililitre Bilgisi :100 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Kullanım Şekli :Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanın. Cildinizi temizledikten sonra pamuk ile toniği yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Sadece haricen kullanim içindir. Göz çevresi ve dudaklardan kaçının. Daha sonra nemlendirici sürün. Mükemmel bir cilt için, hergün Clinique Erkek Yüz Sabunu ve Nemlendiricisiyle bakımınızı destekleyin
Cinsiyet :Erkek
Ürün Kodu: 5000050579
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.