Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Superbalance Fondöten - Cream Chamoı

Ürün Barkod : 5000000214


1625 ₺

Clinique Superbalance Fondöten - Cream Chamoı

Ürün Barkod : 5000000214


1625 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Ultra sıvı ve hafif yapılı bu ipeksi fondöten cildinizin ihtiyacı olan bölgelerinde yağı dengelerken cildinize ihtiyacı olan nemi de sağlar. SPF ile cildinizin güneşten korunmasına yardımcı olur. İpekle geliştirilmiş fondöteni keşfedin. Ciltte ağırlık yapmadan cildi kusursuzlaştırır. İhtiyaç olan bölgelerde nem sağlarken aynı zamanda yağ dengesini kontrol altına alır. Orta-hafif kapatıcıdır. Doğal-mat bitiş sağlar. Kuru karma ve karma yağlı ciltler için idealdir.  
Ürün İçeriği :Kolay kullanimli yagsiz sivi fondöten, nemsiz bölgeleri nemlendirirken, yag fazlasi olan bölgelerde fazla yagi emer. Ipeksi bir yumusaklik kazandirir.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Kullanım Şekli :3 Adımlı Cilt Bakım Sisteminden sonra uygulayın. Parmakla veya fondöten fırçasıyla, yüz ortasından başlayıp, kenarlara doğru uygulayın. Doğal ve kusursuz bir görünüm için eşit olarak yayın, özellikle çene çizgisine yakın yerlerde renk tonu farkı oluşmamasına dikkat edin.
Renk :Cream Chamois
Ürün Kodu: 5000000214
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.