Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Dior Pure Poison Edp Kadın Parfüm 50 Ml

Ürün Barkod : 5000001395


4535 ₺

Dior Pure Poison Edp Kadın Parfüm 50 Ml

Ürün Barkod : 5000001395


4535 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Masum Ama Baştan Çıkarıcı, İçten Ama Gizemli… Pure Poison Baştan Çıkarıcılığın En Saf Halini Keşfetmenizi Sağlayacak. Portakal Çiçeği, Yasemin, Gardenya, Amber Ve Sandal Ağacını İçeren Formülü İçinizdeki Şehveti Yüzeye Çıkaracak.
Ürün İçeriği :Sofistike, baştan çıkartıcı ve karşı konulmaz, çiçeksi parfüm saf, ama gizemli ve samimi bir his yaratır. Yasemin, tatlı portakal, bergamot, sicilya mandalinasına orta notalarında eşlik eden gardenya ve portakal çiçeğinin kokuları dip notalarda sandal ağacı ve amberle buluşuyor.
Mililitre Bilgisi :50ML
Kullanım Şekli :Temiz tene veya kıyafete istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 5000001395
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.