Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Diorskin Forever Undercover 040 Miel Fondöten

Ürün Barkod : 5000208001


2075 ₺

Diorskin Forever Undercover 040 Miel Fondöten

Ürün Barkod : 5000208001


2075 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Uygulama Ve Bitişte Uzman Olan Dior Laboratuvarları Diorskin Forever UndercoverIn Üstün Düzeltme Etkisini Yeniden Geliştirdi. Bu Ultra Akışkan, 24* Saate Kadar Tam Kapatıcı Fondöten, Maksimum Cilt Kontrolünü Doğal Mat Bitiş İle Bir Araya Getirir, Tüm Çevre Koşullarına Karşı Dayanıklıdır. Tüm Gün Ve Tüm Gece! Dior Makyajının Kreatif Ve Görsel Direktörü Peter Philips Yeni Nesil Kamuflajı Bu Şekilde Anlatıyor: "Likit Dokusu İle, Yüksek Konsantreli Pigmentler Kızarıklıklar Üzerinde Düzeltme Etkisi Gösterir. Yüksek Kapatıcı Bu Üründe Sizin Görmediğiniz Ve Hissetmediğiniz Yeni Olan Şey Ne? Mat Ve Taze Bitişiyle Pudraya İhtiyaç Bırakmıyor." *20 Kadın İle Yapılan Enstrümental Teste Göre.
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Bambu, yüksek su tutma özelliği ve içerdiği aminoasitler ile cildinizde uzun süren nem ve pürüzsüzlük etkisi sağlamaya yardımcıdır. Bambu, aminoasit ve mineralce zengin olup cildi yaşlanma belirtilerine karşı korumaya yardımcıdır. Göz ve dudaklarınızı boş bırakacak şekilde tüm yüzünüze yerleştirin. Yaklaşık 10 ~ 20 dakika sonra, kağıdı çıkarın ve kalan özün emilimi için hafif hafif masaj yapın. Gözleriniz ile temasından kaçının. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. Güneşte bırakmayınız.
Ürün Kodu: 5000208001
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.