Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Dolce&Gabbana K Shower Gel 200 Ml Duş Jeli

Ürün Barkod : 5002498399


1770 ₺

Dolce&Gabbana K Shower Gel 200 Ml Duş Jeli

Ürün Barkod : 5002498399


1770 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gün boyu aromatik bir koku bırakan K by Dolce & Gabbana duş jeli ile kendinizi güzelleştirmenin başka bir yolunu keşfedin. K by Dolce & Gabbananın bu duş jeli, sizi yumuşak bir şekilde temizlenmiş , hafif ve unutulmaz bir koku ile hafifçe parfümlenmiş halde bırakacaktır. Duştan sonra, bu canlandırıcı, güçlü odunsu temizleme jeli cildinizi gün boyu canlı tutar ve tazeler.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Cinsiyet :Erkek
Ürün İçeriği :K by Dolce&Gabbana shower gel is composed by distinctive fragrance and natural ingredients all at once: Aqua (water), sodium laureth sulfate, parfum (fragrance), cocamidopropyl betaine, glycerin, xylitol, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, peg-7 glyceryl cocoate, sodium benzoate, linalool, limonene, citric acid, disodium edta, citronellol, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, bht
Ürün Kodu: 5002498399
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.