Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Fondöten SPF37 3W1.5 FAWN

Ürün Barkod : 5000166980


2415 ₺

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Fondöten SPF37 3W1.5 FAWN

Ürün Barkod : 5000166980


2415 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gün boyu kusursuz görünüm. Bu orta kapatıcılıktaki benzersiz fondöten, nem ve saatler süren aktivitelerden bile etkilenmez ve hem tazeliğini hem de doğallığını 24 saat boyunca korur.
Ürün İçeriği :Renk değiştirmez, dağılmaz, giysilere bulaşmaz. Hafif ve rahat hissettirir.
Mililitre Bilgisi :30ml
Ürün Çeşidi :Double Wear S.Ip. Fondöten Spf 10
Cilt Tipi :Tüm cilt tipleri için uygundur.
Kullanım Şekli :Makyaj ritüelinizde uygulayınız.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000166980
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.