Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Gimora Gümüş Üzeri Rodyum Kaplama Retro Zincir Küpe

Ürün Barkod : 5002307893


999 ₺

Gimora Gümüş Üzeri Rodyum Kaplama Retro Zincir Küpe

Ürün Barkod : 5002307893


999 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Ebat: 30mm
Ürün Açıklaması :Sadelik ve zarafetin gücünü, ışıltısını taşıyan Gimora ‘da gündüzden geceye şıklığınızı tamamlayacağınız küpe, kolye, bileklik ve yüzük koleksiyonlarında birden fazla seçenek ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. 925 ayar gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama, rodyum kaplama ve ışıltılı zirkon taşlar, renkli değerli taşlar ile hazırlanan koleksiyonlarda halka küpeden harf kolyeye, charm kolyelerden özel zincir bilekliklere kadar birçok seçenek bulabilirsiniz. 925 ayar gümüş üzeri özel kaplamalı ürünlerimiz cildinize zarar vermez.  Uzun süre kullanabilirsiniz
Renk :Silver
Materyal :925 ayar gümüş üzeri rodyum kaplama
Model Kodu :17E048W
Ürün Kodu: 5002307893
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.