Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain L homme Ideal Edp 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5000121247


5915 ₺

Guerlain L homme Ideal Edp 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5000121247


5915 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :İdeal erkek bir efsanedir. Ancak LHomme Idéal Eau de Parfum ile Guerlain kokusunu bir gerçeklik haline getirdi. İdeal Eau de Parfum? Büyüleyici badem notaları, baştan çıkarıcı sıcak vanilya tentürü ve gizemli deri notası ile harmanlanan bir parfüm. Baştan çıkarma güçlerinizi artırmak ve içinizdeki ideal sevgiliyi uyandırmak için üç malzemeyi ve üç sıfatı birleştiren odunsu bir oryantal. İdeal şişe? Erkeksi, lüks ve zarif. Parfümün yoğunluğunu vurgulayan lake mat bir kaplamada temiz çizgiler ve benzersiz kenarları olan kare yönlü bir şişe. Parlak ama baştan çıkarıcı - turuncu bir etiket. Saat yapımı dünyasından ödünç alınan gulloché ayrıntısına sahip ağır ve kesinlikle erkeksi bir kapak.
Ürün İçeriği :badem,vanilya tentür,deri
Mililitre Bilgisi :100 ml
Kullanım Şekli :Temiz cilde uygulayınız.
Ürün Kodu: 5000121247
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.