Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Super Aqua Eye Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000033601


4445 ₺

Guerlain Super Aqua Eye Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000033601


4445 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Su, yaşam için gerekli olan ve "mavi altın" olarak da ifade edilen, değerli bir kaynaktır. Bununla birlikte, kirlendiğinde, su insanlık ve cilt için zehirli hale gelir. Deride dolaşan su doğal olarak içeriden kirlenme eğilimindedir. Bu durum da, dehidrasyona ve kırışıklıklara neden olur. Bugün ise Guerlain araştırmaları, Aquacomplexi yarattı: ciltteki su akışlarını yeniden başlatmak ve gençliği geri kazandırmak adına tıpkı sabahları düşen çiğ taneleri kadar saf olan aktif suyu cilde infüze etmek için hücresel suyu * ortaya çıkardı. Aquacomplexin yaratılmasından 25 yıl sonra, Super Aqua-Serum cilde yeni bir kırışıklık karşıtı nemlendirme gücü sunmak için kendini yeniden keşfediyor. Cilt derinlemesine nemlendirilir ve zamanın etkilerine karşı daha dayanıklı hale gelir. Kırışıklıkları ve ince çizgileri gözle görülür şekilde doldurur. Cilt pürüzsüzleştirilir ve ışıltısını, tazeliğini ve dolgunluğunu geri kazanır. *Laboratuar ortamında test edilmiştir.
Mililitre Bilgisi :15 ml
Cilt Tipi :Şişlik ve morlukları olan göz çevresi için
Kullanım Şekli :1. Serumu her gözün üst ve alt kapağına sürün.2. Şakaklardan gözün iç köşesine doğru ve tam tersi yönde hafifçe uygulayın.3. Şakakların üzerine ve gözlerinizin arasına daireler çizin. Baskı uygulayarak her daireyi bitirin.4. Avuç içlerinizle kapalı gözlerinize rahatlatıcı bir baskı uygulayın. Nefes alıp verin.
Ürün Kodu: 5000033601
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.