Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Shiseido Future Solution Lx Eye&Lip Contour Regenerating 17 Ml Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000183724


8450 ₺

Shiseido Future Solution Lx Eye&Lip Contour Regenerating 17 Ml Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000183724


8450 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz C3 göz kapağı çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere D4 göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı kremdir. Gelecekte meydana gelebilecek kırışıkları önlerken var olan kırışıklarınızı onarır. Göz çevresinin pürüzsüz, esnek, genç görünümünü sürdürmek için nemi gün boyu destekler. Yoğun nemlendirme etkisi için Super Bio Hyaluronic Acid N ve kolajen oluşumunu teşvik etmek için Hidroksiprolin dahil olmak üzere gelişmiş Shiseido teknolojisi ve bileşenleriyle üretilmiştir. Hücreleri canlandırmak ve kaybolan cilt sıkılığı tekrar kazandırmak için Burnet özü içerir. Burnet özütüyle formüle edilmiş bu krem, göz kapağı üzerindeki ve göz altındaki esneklik kaybını minimize eder . Göz çevresinde kuruluk ve derin kırışıklık şikayeti, endişesi olanlar kullanabilir.
Ürün İçeriği :Özellikle göz ve dudak çevresindeki cildin yaşamsal gücünün yenilenmesine yardımcı olan lüks krem. Yoğun onarıcı etkileri cildin bu hassas bölgesinin sahip olduğu yaşlanma belirtilerini ve yorgun görünümü azaltarak daha sıkı, daha esnek ve daha aydınlık bir cildi ortaya çıkarır. Güzel bir cilt için, cildin kaynağındaki yaşamsal güçlerini yenileyen Shiseido’ya özel SkingenecellEnmei* ile formüle edilmiştir.**
Mililitre Bilgisi :17 m
Ürün Çeşidi :Yaşlanma belirtilerine karşı göz ve dudak çevresi yapılandırıcı bakım
Ürün Kodu: 5000183724
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.