Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Moncler Pour Femme Edp 60Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002904238


3400 ₺

Moncler Pour Femme Edp 60Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002904238


3400 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Çiçeksi, odunsu misk kokusu olan Moncler Pour Femme, yeni yağmış karın güzelliğini anımsatan özel Powdery Snow akorunun keskin hissi ile açılıyor. Bergamotun ışıltısıyla yükselen bu ürün, beyaz çiçekli zambak yasemini ve Heliotropedan oluşan bir buketle evrilerek özel Mountain Woods akorunun kucaklaşmasına yardımcı oluyor. Lüksün asaleti, hava karardıktan sonra bile kalıcı olan kadınsı bir çekicilik için doğal vanilin ile birleşir. Koku, nervürlü gümüş bir kasa ile çevrelenmiş benzersiz bir borraccia matara şeklindeki şişede sergileniyor ve Monclerin dağcılık kökenlerine ve bir Moncler ceketinin ikonik kapitone yapısına adeta bir yankı uyandırıyor.
Ürün İçeriği :Üst Nota: Yeşil İtalyan Mandalinası, Seçkin Yeşil Çam Ağacı Orta Nota: Nadir Salt Yasemin, Meyve Alt Notaları Alt Nota,:Yeni Seçkin Misk Out, İpeksi Sofistike Silkolid, Değerli Avusturya Sandal Ağacı
Kullanım Şekli :Tene istenilen sıklıkla sıkılabilir.
Ürün Kodu: 5002904238
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.