Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı & Renkli Roll-On Göz Çevresi Bakımı

Ürün Barkod : 5002964614


1490 ₺

Polaar Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı & Renkli Roll-On Göz Çevresi Bakımı

Ürün Barkod : 5002964614


1490 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar IcyMagic Tinted Anti-Dark Circle, %97 doğal kaynaklı içeriğe sahiptir. Metal aplikatör başlığı ile ferahlatıcı bir etkiye sahip bu göz çevresi bakımı, göz bölgesini tek adımda aydınlatır ve pürüzsüzleştirir. Renkli IcyMagicin kısmen cilt bakımı, kısmen makyaj hibrit formülü, sabahtan akşama kadar taze ve parlak bir göz bölgesi için koyu halkaları nemlendirir ve anında kamufle eder. Roll-on başlığı sayesinde göz çevresine soğuk masaj yapar. Şişkinlik ve yorgunluk belirtilerini azaltır. İçeriğinde Sibirya Ginsengi vardır. Bu bitki, antioksidanlar ve flavonoidlerle doludur. Olağanüstü yorgunluk önleyici etki sunarak, canlılık sağlar ve hassas göz çevresi bölgesinin tüm tonunu geri kazandırır. Kokusuzdur.
Model Kodu :P20151647
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964614
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.