Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Skechers 77157 BLK Nampa Erkek Lifestyle Ayakkabı

Ürün Barkod : 5001917894_001


2999 ₺

Skechers 77157 BLK Nampa Erkek Lifestyle Ayakkabı

Ürün Barkod : 5001917894_001


2999 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Cinsiyet :Erkek
Topuk Tipi :Düz
Taban :Kauçuk
İç Materyal :Tekstil
Dış Materyal :Tekstil
Model Kodu :77157 BLK
Ürün Açıklaması :Daha akıllı ve daha konforlu bir çalışma performansı için SKECHERS Work Relaxed Fit®: Nampa - Groton SR ayakkabı..Dikiş vurgulu ve Memory Foam iç tabanlı, yumuşak deri dokulu sentetik sayalı, bağcıksız, sportif, günlük kullanıma uygun, konforlu, çalışmaya uygun kaymaz spor ayakkabı.. Elektrik Tehlikesi (EH) Güvenliği tasarımı. EH Güvenliği sınıfındadır (ASTM F2413-05).Yer tutuşu sağlayan Kaymaz kauçuk dış taban. Kaymaz taban ıslak ve yağlı yüzeylerde dahil .5 katsayısını karşılamak veya aşmak için ASTM F1677-96 Mark II standartlarına göre test edilmiştir. Pürüzsüz deri dokulu sentetik saya Bağcıksız, sportif, günlük kullanıma uygun konforlu, kaymaz, çalışmaya uygun spor ayakkabı tasarımı. Dikiş vurguları Burun kısmında, yanlarda ve topukta daha fazla dayanıklılık için sentetik katmanlar. Önde dikişli kapama detaylı ön burun katmanı. Yanda S logosu. Daha fazla nefes alan konfor için örgü kumaştan yaka paneli. Kolayca giymek için yanda ikili elastik kumaş panel. Destekli yaka.Yumuşak kumaştan iç astar. Geniş, konforlu kullanım için Relaxed Fit® tasarım. Memory Foam tam boy yastıklı, çıkarılabilir, konforlu iç taban. Darbe etkisini azaltan esnek hafif orta taban. Yer tutuşu sağlayan kaymaz kauçuk dış taban. 3,17 cm topuk
Topuk Boyu :3.17 cm
Teknoloji :Geniş, konforlu kullanım için Relaxed Fit® tasarım
Ürün Kodu: 5001917894_001
Beden Tablosu
40
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.