Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Tom Ford Black Orchid Parfum 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002621381


6210 ₺

Tom Ford Black Orchid Parfum 50 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002621381


6210 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :2006 yılında Tom Ford imza kokusu olan ve Tom Ford Beauty koleksiyonu için ilk adım olan Tom Ford Black Orchidi tanıttı. O günden beri Tom Ford Black Orchid zamansız lüksü yansıtan ikonik koku olmaya devam ediyor. Black Orchidin ilhamı Tom Fordun ulasılamaza olan ilgisinden ve essiz siyah orkidenin büyüleyici etkisinden ortaya çıkmıştır. Benim için siyah orkide en kusursuz çiçek... Lüks, elegan, saf ve sofistike. -TOM FORD - Yeni Black Orchid Parfum değerli yağların hipnotize edici siyah orkide ve baştan çıkarıcı ylang ylang gibi içeriklerle birlesmesinden dogmustur. Içeriğindeki siyah erik kokuya daha da etkili bir yapı kazandırmıştır. Bastan çıkarıcı etki üzerine yoğunlaşmış olan parfüm altın renkli bir şişe içinde altın gibi zamansız olarak sunulmaktadır. 50 ml ve 100 ml formatlarında mevcut olan yeni Tom Ford Black Orchid parfum altın rengi şişesiyle ve antın rengi kapağıyla elegan duruşu gözler önüne seriyor.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002621381
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.