Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Tom Ford Noir Extreme EDP 100 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5000076523


7300 ₺

Tom Ford Noir Extreme EDP 100 Ml Erkek Parfüm

Ürün Barkod : 5000076523


7300 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Arzulanan, kıştırtıcı ve bir o kadar gizemli çekiciliği ile Noir Extreme...Mandalina yağının karizmatik fırça darbeleri ve Neroli Oil North Africa Orpur®; safran, kakule ve Hindistan cevizinin titrek ve sinerjik karışımının keskin kontrastını sağlar. Bu koku, insanlar üzerinde sıradışı bir izlenim oluşturan erkekler için harika bir tamamlayıcıdır. Kokunun kalbinde 16. yüzyıl Moğol İmparatorları zamanındaki karışımlardan esinlenilen kışkırtıcı Hindistaa özgü Kulfi tatlısı yatar. Geleneksel Himalaya karı ve çam fıstığı ile kombine edilmiş sütlü karışım, beklenmedik şekilde Damla sakızı ağacından elde edilen reçine ile kokunun çekirdeğine iletilir. Sıradışı kehribar notası arka plandaki loş gün ışığı gibi diğer notaları gölgeler. Zarif sandal ağacı ve erik, vanilya koru ile bağımlılık yaratan amber, esrarengiz bir çekiciliğe bürünmenizi sağlar.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Kullanım Şekli :Temiz tene ve kıyafete gün içinde istenilen sıklıkta kullanılır. Kalıcılığı arttırmak için yan ürünleri ile kullanılması tavsiye edilir. Duştan sonra temiz tene vücut losyonu uygulanır sonrasında parfüm kıyafete ve saçlara 15- 20 cm mesafeden spreylenir.
Cinsiyet :Erkek
Parfüm Notası :Üst Notalar : Mandalina yağı, bitter portakal yağı, ginger ekstresi. Orta Notalar : Gül özü, yasemin akordu, portakal çiçeği, Hindistana özgü kulfi tatlısı. Alt Notası : Vanilya Madagaskar, amber, avusturta sandal ağacı, damla sakızı ağacı reçinesi
Ürün Kodu: 5000076523
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.