Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Beauty Insideout Şeffaf Güzellik &Makyaj Çantası – Çok Yönlü Dikdörtgen

Ürün Barkod : 5002964584

445 ₺

Beauty Insideout Şeffaf Güzellik &Makyaj Çantası – Çok Yönlü Dikdörtgen

Ürün Barkod : 5002964584

445 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Beauty Partner, dikdörtgen, şeffaf makyaj ve güzellik çantasıdır. Çantanın boyutları (27cmx10cmx10cm) idir. Bu dikdörtgen şekilli çok yönlü çanta, Makyaj Trendi markası olan Beauty InsideOut ürünüdür. Şeklinden dolayı çok dikkat çekici ve şıktır. Üzerinde tutacak kısmı vardır, isterseniz elinizde çanta gibi taşıyabilirsiniz. Çok fazla ve farklı çeşittte malzeme muhafaza edebilir. Bu bakımdan çok kullanışlı ve portatiftir. Ojeler, rujlar, fırçalar gibi ürün öbeklerini saklamak ve taşımak için mükemmeldir. Diğer Beauty InsideOut ürünleri gibi yüksek kaliteli şeffaf malzemeden üretilmiştir. Oldukça dayanıklıdır; günlük hayatınızı kolaylaştırır. Sadece seyahatlerde değil; evde, ofiste kullanmak için de ideal bir çantadır. Dilerseniz içine kırtarsiye malzemelerinizi bile koyabilirsiniz. İçindeki malzemeleri rahat göreceğiniz için aradığınız her şey elinizin altında olur. Profesyonel makyaj artistleri için de çok idealdir. Şeffaf makyaj çantaları, profesyonellerin en çok tercih ettiği çantalardır. Beauty Partner makyaj ve güzellik çantası, hem çok fonksiyonel hem de çok tarz bir üründür.
Model Kodu :B2214
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002964584
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.