Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Beauty Pillow Diz Yastığı

Ürün Barkod : 5003032836

1199 ₺

Beauty Pillow Diz Yastığı

Ürün Barkod : 5003032836

1199 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Kaliteli bir uykuyla rahatça dinlenmenin ve ağrısız sabahlara uyanmanın keyfine varacaksınız. Anatomik olarak ideal olan uyku pozisyonunun bulunmasını sağlar. Omurgayı şekillendirir.Bel ve kalça kıvrımlarının oluşmasına yardımcı olur. Bacaklara giden kan dolaşımını hızlandırır ve kas gerginliklerini azaltır. Ağrılı dizleri ve bacakları rahatlatır. Varis sorunlarını ve bel ağrısını azaltır. Herkes için uygundur. Özellikle bacak ve bel ağrısı şikayetleri olan kişilerin kullanması önerilir. Standart bedendir. Beauty Pillow Knee Support Pillow Memory Foam - 100 % Polyurethane Foam Pillow Cover: 100% Cotton SkinPlus Pillowcase: 40% Viscose 60% Polyester
Model Kodu :KNEE SUPPORT PİLLOW
Miktar :1 Adet
Menşei :Türkiye
Materyal :%100 Pamuk
Ürün Kodu: 5003032836
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.