Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Beauty Pillow Güzellik Yastığı

Ürün Barkod : 5003032835_100

2399 ₺

Beauty Pillow Güzellik Yastığı

Ürün Barkod : 5003032835_100

2399 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Beauty Pillowun Yaşlanma Karşıtı Yastığı, uykunun cildimiz üzerindeki onarıcı etkisini artırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Beauty Pillow, her gece uyku sırasında yüzümüze uyguladığımız 5 kg kafa basıncını engeller ve uyku kırışıklıklarının oluşumunu önler. Başınızı nazikçe kavrar ve boynunuzu destekler. Gece boyunca cilt bakımınızı zenginleştirmek için Anti Aging Yastığınızı Skin+ Yastık Kılıfı ile birlikte kullanın. Beauty Pillow İpek Yastık Kılıfını da unutmayın! Beauty Pillowun Fonksiyonel Yastık Koleksiyonu ve İpek Koleksiyonu ile hayallerinizdeki güzellik uykusunu bugün keşfedin! Standart kalıptır. Beauty Pillow Beauty Pillow Skinplus Memory Foam - %100 Poliüretan Sünger Dış Katman %100 Pamuk
Model Kodu :BEAUTY PİLLOW SKİNPLUS
Miktar :1 Adet
Menşei :Türkiye
Materyal :%100 Pamuk
Ürün Kodu: 5003032835_100
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.