Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Cellular Matrix Cream 30 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002520130


7975 ₺

La Colline Cellular Matrix Cream 30 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002520130


7975 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cellular Matrix Cream, derin ve yüzeysel kırışıklıklar ile etkin şekilde mücadele eder. Fibroblastlar tarafından destek proteinlerinin üretimini hızlandırarak, cilde ihtiyacı olan hacmini yeniden kazandırır. Cilt pürüzsüzleşir, cildin bariyer yapısı giderek onarılır ve yüzeysel kırışıklıklar hafifler. Epiderm daha iyi nemlenir, dış etkilere karşı daha iyi korunur. Günden güne, derin kırışıklıklar hafifler. Cellular Matrix Creamin yoğun ve pürüzsüz dokusu, cilt üzerinde hızlı bir şekilde erir.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Kullanım Şekli :Cellular Matrix Serumdan sonra, sabahları ve/veya akşamları yüz ve boyun bölgesine uygulanır.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002520130
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.